Locale Altele
Duminica, 26 Iunie 2022
Dum, 26 Iun 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mister Elveţia este analfabet
Hotnews  - Joi, 4 Iunie 2009
Cel mai dorit barbat din Elvetia  are 22 de ani, 1,92 m inaltime, 87 de kilograme si e frumos de pici. Viseaza la o sotie iubitoare si 2 copii pe care sa ii duca in vizita in Canada. Are un singur defect: e analfabet.

Asta nu il impiedica pe Andr Reithebuch, un dulgher din cantonul Glarus ales Mister Elvetia 2009 sa isi conduca noul  Seat Len Cupra  pe care l-a primit ca premiu o data cu alegerea sa ca cel mai frumos barbat din Tara Cantoanelor.

Andr Reithebuch a dezvaluit problemele pe care le are cu cititul si scrisul intr-o emisiune de televiziune. El a spus ca a invatat sa citeasca la scoala recruti, dar ca nu poate inca scrie.

Da, sunt analfabet a spus tanarul in emisiunea televizata scrie LeMatin care noteaza ca cea care a completat formularul de inregistrare pentru concursul de Mister a fost mama lui Andr!

El a explicat ca in copilarie prefera sa se joace decat sa citeasca iar la scoala copia de la colegi.

Urs Brlisauer unul dintre organizatori a explicat ca avand in vedere ca Andr este elvetian nu si-au pus problema sa ii testeze capacitatea de scriere si citire. Credeam ca aceasta se intampla la imigranti dar se pare ca este o conceptie falsa: este o problema care afecteaza lumea de aici(Elvetia n.a) a declarat Brulisauer, citat de LeMatin.

Aproximativ 10% din populatia Elvetiei este analfabeta. Explicatia consta in stilul oral in care sunt crescuti copii explica pentru LeMatin coordonatoarea unei organizatii care ii ajuta pe analfabeti.

In plus locurile la gradinite sunt foarte putine, in scoli sunt frecvente conflictele dintre copii si profesori acestia din urma nestiind sa isi motiveze elevii.
Tags: mister  elvetia  analfabet  
2805 vizite
Distribuie pe