Locale Altele
Luni, 27 Iunie 2022
Luni, 27 Iun 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Au şi nemţii piţipoancele lor: decolteuri cât cuprinde pe afişele electorale
Evenimentul Zilei  - Joi, 13 August 2009
Ce poate fi mai mult decât un decolteu adânc pentru a atrage atenţia electorilor? Două decolteuri, răspund jurnaliştii de la Le Figaro. Aşa se face că bustul generos al cancelarul german Angela Merkel se află în mijlocul unei dispute electorale.

Ca să mai câştige voturi o colegă de partid a cancelarului, Vera Lengsfeld, candidata pentru Bundestag din Uniunea Creştin Democrată, a făcut afişe electorale care o înfăţişează pe Merkel într-o rochie de seară şi cu un decolteu provocator.

Pe afiş apare şi Vera Lengsfeld îmbrăcată asemănător. Nu doar pozele atrag atenţia ci şi sloganul: "Avem mai multe de oferit". Afişele au împânzit cartierele din estul Berlinului, unde partidul conservator nu e prea popular.

Blogul Verei Lengsfeld a avut nu mai puţin de 30.000 de accesări, semn că afişul nu a trecut neobservat.  Vera Lengsfeld, care seamănă izbitor cu Angela Merkel, a acţionat fără să ceară acordul partidului şi cancelarului, dar a cumpărat drepturile pentru difuzarea fotografiei cu Merkel. Cancelarul german a făcut senzaţie anul trecut purtând o rochie decoltată la opera din Oslo.

Afişele au stârnit un val de reacţii. "Femeia asta n-ar trebui să intre niciodată în Parlament. Este absolut nedemn şi indecent", spun unii berlinezi. Alţii însă sunt mai toleranţi şi spun că "toată lumea a înţeles substratul mesajului". Nici contracandidaţii n-au primit bine ideea tocmai pentru că nu se luptă cu aceleaşi arme.

Tags: vera lengsfeld  decolteu  electoral  
3948 vizite
Distribuie pe