Locale Altele
Joi, 21 Septembrie 2023
Joi, 21 Sept 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Face sex cu oricine, oriunde, oricând
Libertatea  - Duminica, 9 Noiembrie 2008
Randy Terri din Essex, Marea Britanie, face sex şi de 20 de ori pe zi. Cu oriciune, oriunde, oricum, iar dacă nu îşi găseşte partener, se satisface singură, chiar dacă se află la serviciu.

Tânăra de 25 de ani nu e prostituată ci suferă de o boală din cauza căreia simte mereu nevoie să facă sex, motiv pentru care, până în prezent, s-a culcat cu peste 1.000 de bărbaţi.

”Mi-am pierdut virginitatea la 17 ani şi de atunci parcă a apăsat cineva pe un buton şi nu mă mai pot opri. Mă culc cu oricine, indiferent de cum arată sau cum se poartă cu mine. Oriunde, oricând”, povesteşte britanica.

Totuşi, de două luni are un iubit şi nu vrea să îl înşele, de aceea atunci când el nu e prin preajmă îşi satisface singură nevoia de sex.

”Din păcate nu cred că o să mai rezist mult şi o să ajung să mă culc cu altcineva. Aşa mi se întâmplă mereu, iar din această cauză mi-e imposibil să am o relaţie de lungă durată”, conzluzionează Randy.

Tags: sex  nimfomana  randy terri  
5444 vizite
Distribuie pe