Locale Altele
Luni, 6 Iulie 2020
Luni, 6 Iul 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Alina Văcariu, doctoriţa de pe podium
Evenimentul Zilei  - Duminica, 23 Noiembrie 2008
Alina este unul dintre cele mai cunoscute modele din lume. Pe lângă frumuseţe, românca se mândreşte şi cu diploma obţinută în urma absolvirii Colegiului de Medicină din New York.

Pasiunea pentru cariera de model a fost mai mare decât cea pentru halatul alb şi mirosul de sterilizant din spitale, aşa că, la 23 de ani, Alina este foarte apreciată în lumea modei pentru prezentă rile de lenjerie intimă şi costume de baie.

La numai 14 ani, Alina Văcariu a câştigat titlul de Modelul Anului în România, după care întregul său parcurs profesional a decurs ca un vis, „pe care îl trăiesc şi acum, după o carieră destul de ramificată. Primii paşi pe care i-am făcut spre această meserie au început în nordul ţării, de unde provin. Modellingul este ceea ce iubesc mai mult“, afirmă fotomodelul care locuieşte în prezent la New York, alături de sora ei.

Desemnată „Zeiţa internetului“

Succesul internaţional a început odată cu semnarea contractului pentru Elite Model Management. La scurt timp a devenit imaginea „The Finish“, companie recunoscută pentru colecţiile de lenjerie intimă.

Pictorialele şi cataloagele realizate în ultimii zece ani i-au adus renumele la nivel mondial, fiind acum reprezentată de cinci agenţii importante din SUA. „Cariera mea a fost destul de ramificată. Am început cu prezentările pe podium, după care am fotografiat pentru diferiţi creatori. Dar avansând în această meserie, am reuşit să semnez multe contracte pentru lenjerie, pentru companii celebre“. Prezenţa pe internet a pictorialelor sale, apreciate de publicul larg, i-a adus şi porecla de „Zeiţa internetului“.
Tags: alina vacariu  top model  doctorita  
2006 vizite
Distribuie pe