Locale Altele
Marti, 4 August 2020
Marti, 4 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Va fi inaugurat primul centru multifuncțional din Livada Mică
Diana Bretan  - Marti, 11 Iunie 2013

Livada Mica va fi joi, de la ora 15.00, gazda unui eveniment important pentru fiii satului. Vechea școală0 generală a fost renovată și transformată într-un centru multifuncțional de către Grupul Viață Nouă GNV “Sfânta Mucenica Filofteia”, proiect realizat cu susținerea Parohiei Ortodoxe Livada Mica și sub îndrumarea preotului paroh Olimpiu Blideran.

 


“Acest centru a fost reabilitat din fondurile tinerilor ortodocsi din grupul GVN. Aici va avea loc tabara de vară pentru copiii și tinerii străzii beneficiari ai Asociației STEA cu care noi colaborăm și susținem activități în comun. De asemenea, acest centru va fi locul în care vor continua orele de religie, cor, de chitară, modulul de calculatoare pentru copiii și tinerii din sat care nu au acasă acces la internet”,
a spus părintele Olimpiu Blideran.

 

Totodată, la acest centru vor fi adunate ajutoarele care vor consta în haine și obicte de mobilier pentru persoanele cu probleme financiare.  

 


Sfințirea și inaugurarea centrului multifuncțional va avea loc la vechea școală generală din Livada Mică. La acest eveniment vor participa protopopul Ioan Socolan, primarul orașului Livada, Arthur Piricsi, președintele Colegiului Asistenților Sociali Satu Mare, Mihaela Motoc, echipa Asociației Stea, directori de școli și săteni din Livada Mică.

 

1079 vizite
Distribuie pe