Locale Altele
Marti, 4 August 2020
Marti, 4 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A fost inaugurat centrul multifuncțional din Livada Mică
Diana Bretan  - Vineri, 14 Iunie 2013

Curtea vechii școli din Livada Mică a prins viață joi după-masă. Peste 100 de persoane au participat la sfințirea și inaugurarea primului centru multifuncțional, destinat tinerilor și copiilor din Livada Mică.  

 


Preotul protopop Ioan Socolan, împreună cu preoții Olimpiu Blideran, Gabriel Gorgan și Ioan Iosif Stark au oficiat slujba de sfințire, după care grupul Viața Nouă a oferit spectatorilor momente artistice.

 

Vechea școală generală a fost renovată și tranformată într-un centru multifuncțional de către Grupul Viața Nouă „Sfânta Mucenică Filofteia”, proiect realizat cu susținerea Parohiei Ortodoxe Livada Mică și sub îndrumarea preotului paroh Olimpiu Blideran.

 


“Acest centru a fost reabilitat din fondurile tinerilor ortodocsi din grupul GVN. Aici va avea loc tabara de vară pentru copiii și tinerii străzii beneficiari ai Asociației STEA cu care noi colaborăm și susținem activități în comun. De asemenea, acest centru va fi locul în care vor continua orele de religie, cor, de chitară, modulul de calculatoare pentru copiii și tinerii din sat care nu au acasa acces la internet”,
a spus părintele Olimpiu Blideran.

 

Totodată, la acest centru vor fi adunate ajutoarele constând în haine și obiecte de

mobilier pentru persoanele cu probleme financiare.

 


La eveniment au participat primarul localității Livada, Arthur Piricsi, președintele Colegiului Asistenților Sociali Satu Mare, Mihaela Motoc, echipa Asociației STEA, care a oferit un dar din suflet, realizat de copiii și tinerii străzi: o icoana pictată pe sticlă, reprezentând-o pe Sfânta Mucenica Filofteia și o cruce realizată din sfoară împletită.

1344 vizite
Distribuie pe