Locale Altele
Marti, 7 Iulie 2020
Marti, 7 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sute de sătmăreni la Maratonul de Solidaritate Caritas
Veronica Hodas  - Sambata, 15 Iunie 2013

Sute de sătmăreni au participat sâmbătă la cea de-a VII-a ediție a Maratonului de Solidaritate Caritas.

 Startul maratonului s-a dat din centrul orașului, din fața sediului Caritas, participanții au ocolit sensul girator din centrul orașului, după care au pornit pe dig unde s-au îndreptat spre Odoreu.

 Din cauza situaţiei grave de infestare cu căpuşe din acest an, cu ajutorul Farmaciei Catena, organizatorii au oferit participanţilor la maraton spray împotriva căpuşelor.


Înainte de start, care a fost dat de directorul general Caritas, Lochil Terezia Tunder, voluntarii Caritas au eliberat 50 de porumbei în semn de solidaritate față de copii aflaţi în situaţii de urgenţă și a victimelor indundațiilor.

 Participanții au încheiat maratonul la Mărtinești pe malul Someșului, unde au fost așteptați cu pâine cu untură, bere, răcoritoare și un spectacol în limba maghiară și română oferit de copii din Mărtinești.

 Cei care și-au cumpărat bilet de tombolă au avut posibilitatea să câștige multe premii, printre care și două biciclete.

 În acest an, Caritas a adunat suma de 3.500 de euro cu ajutorul donației din partea firmei Autonet și Asociația Cultur Art,  sponsorii principali ai evenimentului. Suma strânsă va fi utilizată în beneficiul copiilor aflați în înfrijirea Caritas al Diecezei Satu Mare.1023 vizite
Distribuie pe