Locale Altele
Marti, 4 August 2020
Marti, 4 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Girafa liberală ajută copiii săraci la început de an școlar
PNL Satu Mare  - Luni, 9 Septembrie 2013

Fiecare dintre noi ne aducem aminte cu emoție de prima zi de școală. Princhidei fiind, clasa întâi am așteptat-o cu sufletul la gură: să deschidem abecedarul şi cartea de matematică pentru a vedea ce este nou la şcoală faţă de ce ştiam de la grădiniţă.

 

Cu emoţii au trecut şi părinţii noștri de prima zi de școală sperând într-un început cât de bun pe drumul vieții, al copiilor lor.

 

Din păcate sunt copii și părinți care nu au avut atât de mult noroc și trebuie ajutați pentru a nu fi marginalizați. A fi sărac nu este un handicap.

 

Pentru a sprijinii copiii la  început de an şcolar, în condiții cât mai bune, intervin ca în fiecare an, Asociaţia I. C. Brătianu Satu Mare şi Organizaţia Femeilor Liberale Satu Mare.

 

Desfăşuram o nouă campanie caritativă ”Girafa-ghiozdanul liberal” în supermarketurile din oraş pentru aproximativ 100 de familii cu stare materială precară aflate în baza de date a Partidului Național Liberal Satu Mare. Voluntari inimoși din cadrul Asociaţiei I.C. Brătianu stau zi de zi lângă ”Girafă” și îndeamnă oamenii la acte de caritate. Le mulțumim pentru implicare!

 

Prin intermediul “Girafei” sătmărenii pot dărui ghiozdane, rechizite, dulciuri şi jucării. Prin donații, în numărul lor, multe sau puține, sperăm că vom reuși să aducem o rază de bucurie, sperantă şi căldură în sufletele acestor copii. 

 

Asociaţia I. C. Brătianu Satu Mare şi Organizaţia Femeilor Liberale Satu Mare vă mulţumesc pentru contribuţie şi vă doresc să fiţi cât mai bogati sufleteşte, cât mai aproape de semeni, pentru că împreună vom reuşi!

Partener al campaniei: Galeria Real.

 

“Sărac nu este acela care nu a avut niciodată nimic, cu adevărat sărac este cel care nu a ajutat niciodată pe nimeni”.

1120 vizite
Distribuie pe