Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Girafa liberală a oferit 220 ghiozdane pentru copiii nevoiaşi
Florin Răchitan  - Duminica, 15 Septembrie 2013

Aproape 60 de copii proveniţi din familii nevoiaşe, asistate de Organizaţia Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului, au fost prezenţi duminică la Muzeul Judeţean Satu Mare pentru a-şi primi ghiozdanele pline cu rechizite şcolare, oferite, ca la fiecare început de an şcolar, de Girafa Liberală.

 

Alături de ei, alţi aproape 150 de copii din tot judeţul primesc ghiozdane cu toate cele necesare activităţii şcolare, Girafa vizitându-i duminică seara cu o caravană ce trece prin mai multe comune şi oraşe.

 

Evenimentul de duminică a fost încununarea campaniei organizate de Asociaţia I.C. Brătianu, Organizaţia Femeilor Liberale şi Organizaţia de Tineret a Partidului Naţional Liberal Satu Mare, ai căror voluntari au adunat timp de două săptămâni, rechizitele şi jucăriile donate de sătmărenii care şi-a făcut cumpărăturile la supermarketurile din oraş.

 

Prezenţi la eveniment, printre alţii, preşedintele organizaţiilor municipale şi judeţene ale Partidului Naţional Liberal Satu Mare, Adrian Ştef, respectiv europarlamentarul Ovidiu Silaghi şi-au exprimat satisfacţia în legătură cu faptul că acţiunea are succes din ce în ce mai mare, iar cantitatea donaţiilor s-a dublat faţă de anii trecuţi, astfel că acestea ajung la un număr din ce în mai mare de copii care au nevoie de sprijin.

 

La rândul ei, preşedintele Organizaţiei Municipale a Femeilor Liberale, viceprimarul Marcela Papici s-a declarat încântată că prin această acţiune s-au creat punţi de legătură între cei care îşi permit să ofere şi cei care au nevoie de ajutor.

 

În final, copiii nerăbdători şi-au primit ghiozdanele şi le-au şi deschis imediat pentru a le cerceta conţinutul şi chiar să facă schimburi de rechizite, în funcţie de ce le-a plăcut mai mult.

1187 vizite
Distribuie pe