Locale Altele
Marti, 21 Ianuarie 2020
Marti, 21 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se redeschide creşa socială de pe Drumul Botizului
Florin Răchitan  - Miercuri, 18 Septembrie 2013

Directoarea Serviciului Public de Asistenţă Socială, Doina Văsuţ, şi şeful Biroului de Prestaţii Sociale din cadrul acestei instituţii, Adrian Bălaj, au anunţat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, redeschiderea, după trei ani de pauză din cauza lipsei de personal, a creşei sociale de pe Drumul Botizului.

 

Primarul Dorel Coica a declarat că s-au găsit soluţii pentru rezolvarea problemei personalului, inclusiv externalizarea serviciilor medicale şi de curăţenie, astfel că instituţia socială a fost redeschisă în condiţii legale.

 

Creşa asigură 20 de locuri pentru copii proveniţi din familii nevoiaşe, astfel că părinţii care nu au reuşit să-şi înscrie copiii la alte instituţii similare sunt aşteptaţi să depună cererile la sediul SPAS, respectiv Grădiniţa „Dumbrava Minunată” de pe strada Ilişeşti.

 

Reprezentanţii SPAS au anunţat, de asemenea, că din luna octombrie va începe distribuirea alimentelor oferite ca ajutoare de Uniunea Europeană pentru sătmărenii asistaţi social. Aceştia îşi vor putea ridica pachetele de la depozitul amenajat în fosta centrală termică de pe Aleea Jiului.

841 vizite
Distribuie pe