Locale Altele
Vineri, 22 Ianuarie 2021
Vin, 22 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Copiii și tinerii străzii, actori într-o piesă de teatru emoționantă
Diana Bretan  - Marti, 29 Octombrie 2013

Asociația Stea în parteneriat cu Asociația „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” vă invită, joi, de la ora 16.00, în centrala termică de pe Aleea Trotușului Nr 2., din cartierul Micro 15, unde va avea loc o piesă de teatru.

 

Piesa de teatru scrisă de către echipa Stea împreună cu beneficiarii săi va fi jucată chiar de copii și tinerii care s-au născut, au crescut sau pur și simplu au ajuns în stradă din cauza unor evenimente nevaforabile. Piesa, intitulată sugestiv „Viața în stradă” , prezintă trăirile, emoțiile și dorințele lor fără perdea.

 


Locația a fost aleasă tocmai într-o clădire părăsită deoarece acolo se pot regăsi cel mai bine, este mediul lor. Totodată am ales acea locație deoarece acolo vom face un centru de zi, Sfânta Tatiana, pentru care există deja un proiect, așteptăm doar după aprobări ca să putem să demarăm ceea ce ne-am propus.”, a declarat Olimpia Silaghi.

 

Evenimentul face parte din proiectul de promovare a valorilor civice în comunitățile din Satu Mare și Mădăras, finanțat de organizațiile franceze La Voix de l’Enfant și Solidarite Enfance Roumanie, implementat de Asociația STEA în parteneriat cu Primăria Ardud și Primăria Satu Mare.

776 vizite
Distribuie pe