Locale Altele
Marti, 19 Ianuarie 2021
Marti, 19 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Copiii și tinerii Asociației Stea au fost actori pentru o zi
Diana Bretan  - Vineri, 1 Noiembrie 2013

Copiii și tinerii Asociației Stea au oferit, joi, un spectacol de teatru emoționant. După îndelungi repetiții, sub îndrumarea actriței Adriana Vaida de la Teatrul de Nord, prestația beneficiarilor Stea a adus lacrimi pe chipurile spectatorilor.

 


Piesa de teatru, scrisă de echipa Stea împreună cu beneficiarii săi, a fost jucată chiar de acești copii și tineri care s-au născut, au crescut, sau pur și simplu au ajuns în stradă din cauza unor evenimente nefavorabile. Piesa intitulată „Viața în stradă” prezintă experiența de viață, emoțiile și dorințele lor.

 

„Locația a fost aleasă tocmai într-o clădire părăsită deoarece acolo se pot regăsi cel mai bine, este mediul loc. Totodată, centrala termică dezafectată în care a fost jucată piesa, cea din Micro 15, a fost aleasă deoarece acolo vom face un centru de zi, Sfânta Tatiana, pentru care există deja un proiect, așteptăm doar după aprobări ca să putem demara ceea ce ne-am propus”, a declarat reprezentanta Asociației „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului”, Olimpia Silaghi.

 


Spectacolul face parte din proiectul de promovare a valorilor civice în comunitățile din Satu Mare și Mădăras, finanțat de organizațiile franceze Le Voix de l’Enfant  și Solidarite Enfance Roumanie, implementat de Asociația Stea în parteneriat cu Primăria Ardud și Primăria Satu Mare.

 

 

     

728 vizite
Distribuie pe