Locale Altele
Joi, 25 Februarie 2021
Joi, 25 Feb 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cadouri din Germania pentru copiii sătmăreni
Fundaţia Hans Lindner  - Marti, 10 Decembrie 2013

Cu puţină întârziere, Mos Nicolae al Fundaţiei Hans Lindner a sosit în câteva sate din judeţul Satu Mare, aducând cadouri pregătite de copii din Germania pentru 500 de copii de grădiniţă şi elevi de şcoală primară din judeţul nostru.


Pe lângă obişnuitele dulciuri, în pachete se găsesc obiecte necesare copiilor cu vârstă cuprinsă între 4 şi 10 ani, de la periuţă şi pastă de dinţi până la creioane colorate şi caiete, penare, stilouri şi altele.

Luni, de exemplu, sala de sport din Oraşul Nou a devenit neîncăpătoare pentru copiii din Remetea-Oaş, Prilog şi Mujdeni, care s-au adunat să întâmpine cu cântece de bucurie şi colinzi cadourile venite din Bavaria.

Din Oraşu Nou, maşina încărcată cu pachete a luat direcţia Potăului, unde Moşul a împărţit, de asemenea, zeci de cadouri.

Caravana cadourilor a continuat în localităţile din preajma Tăşnadului: Săuca, Căuaş, Ghenci.

Directorul Fundaţiei Hans Lindner, Tiberiu Koczinger, a declarat că sunt căutate acele localităţi îndepărtate şi greu accesibile unde viaţa este mai grea, iar aceste cadouri înseamnă o bucurie uriaşă pentru copiii de acolo.

1581 vizite
Distribuie pe