Locale Altele
Miercuri, 30 Septembrie 2020
Mie, 30 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pensionarii social democraţi din Carei au primit cadouri
PSD Satu Mare  - Luni, 23 Decembrie 2013

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, alături de preşedintele TSD Satu Mare, Raul Babţan, şi de preşedintele Organizatiei Municipale PSD Carei, Ionuţ Oneţ, au oferit duminica după-amiază cadouri pensionarilor social democraţi cu venituri modeste din Carei.

Cadourile au fost înmânate pensionarilor la sediul PSD Carei. Preşedintele Mircea Govor le-a urat sărbători fericite celor 30 de pensionari şi le-a mulţumit pentru sprijinul acordat partidului.

Spectacol de colinde la Tăşnad

Sala de spectacole din fostul cinematograf din oraşul Tăşnad a fost neîncăpătoare pentru sutele de localnici sosiţi la concertul special de colinde. La concert a fost prezent preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, consilierul judeţean Oliviu Buzgău, şi primarul Tăşnadului, Vasile Mitraşca. 

Pe scenă au evoluat corurile bisericilor ortodoxe din Carei, Pişcolt, Lucăceni, Corala Protopopiatului Ortodox Carei, interpreţii Denisa Vasile şi Aniela Tegzes. Invitatul special al serii a fost binecunoscutul interpret de muzică populară Cristian Pomohaci. Recitalul său de colinzi a stârnit ropote de aplauze din partea sutelor de spectatori. Concertul de colinde a fost organizat de Primaria Tăşnad şi Centrul Cultural Tăşnad.

791 vizite
Distribuie pe