Locale Altele
Duminica, 5 Iulie 2020
Dum, 5 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Control oftalmologic gratuit la PD-L
Florin Răchitan  - Luni, 3 Februarie 2014

După succesul înregistrat anul trecut, când peste 3.000 de sătmăreni au beneficiat de control oftalmologic gratuit, Organizaţia Judeţeană a Partidului Democrat-Liberal a reluat această acţiune şi organizează asemenea controale, în cursul acestei săptămâni, la sediile din Satu Mare, Carei şi Negreşti-Oaş.

Deja în prima zi a fost lume multă la sediul din Satu Mare al partidului, sute de sătmăreni având ocazia să-şi facă gratuit controlul oftalmologic şi măsurarea tensiunii oculare, cu ajutorul unor medici specialişti de la cabinetele societăţii Lent Optik.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L, Petre Mureşan, a declarat cu această ocazie că ideea controlului oftalmologic gratuit, iniţiată la Satu Mare, s-a bucurat de succes şi în alte judeţe, astfel că deja campania s-a extins la nivel regional. „Acum nu facem politică, ci îi ajutăm pe oamenii care au probleme de sănătate” – a punctat liderul judeţean democrat-liberal.

La rândul ei, preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PD-L, Mihaela Kostin, a declarat că prin această acţiune se acoperă un gol al sistemului de sănătate, oferind aceste servicii gratuite persoanelor cu venituri reduse.1306 vizite
Distribuie pe