Locale Altele
Duminica, 27 Septembrie 2020
Dum, 27 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Donaţii record pentru programul Raza Speranţei
Florin Răchitan  - Miercuri, 12 Februarie 2014

Sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor a fost arhiplină sâmbătă seara, la spectacolul de caritate „Mirandolina” pus în scenă de secţia maghiară a Teatrului de Nord Satu Mare cu scopul de a sprijini programul „Raza Speranţei” a Fundaţiei Hans Lindner.

Peste 500 sătmăreni au cumpărat bilete la spectacol, iar mulţi dintre ei au donat bani şi în urna aşezată la intrare, astfel că suma totală adunată cu această ocazie a fost de aproape 11.000 de lei, ceea ce constituie un record în seria spectacolelor anuale organizate de fundaţie în colaborare cu cele două trupe ale Teatrului de Nord.

Plicul cu banii respectivi a fost înmânat oficial miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintelui Fundaţiei Hans Lindner, Tiberiu Koczinger, de către directorul secţiei maghiare a Teatrului de Nord, Bessenyei Istvan jr.

Reprezentantul fundaţiei a declarat că aceşti bani vor suficienţi pentru a organiza două tabere de vară pentru copiii suferinzi de boli maligne, dar şi pentru autişti sau cei afectaţi de Sindromul Down. Taberele vor fi organizate în cursul lunii iulie la Viile Satu Mare, respectiv Sarospatak, în Ungaria. 
807 vizite
Distribuie pe