Locale Altele
Miercuri, 8 Aprilie 2020
Mie, 8 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Un mărtişor din inima noastră, o primavară din sufletul tău!”
Primăria Satu Mare  - Luni, 24 Februarie 2014

Primăria municipiului Satu Mare în colaborare cu Asociaţia Stea, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare organizează în zilele de 27 si 28 februarie, la Casa de Cultură evenimentul umanitar: „Un mărtişor din inima noastră, o primavară din sufletul tău!”, la care sunt invitaţi să participe toţi sătmărenii, de la cei mici la cei mari, care doresc sa aducă zâmbete pe chipurile unor copii care trăiesc la limita sărăciei.

În holul Casei de Cultură vor fi expuse marţişoare realizate de copiii de la următoarele unităţi de învăţământ din municipiu: Grădiniţa cu program prelungit Nr.1, Grădiniţa cu program prelungit Nr.5, Grădiniţa cu program prelungit Nr.6, Grădiniţa cu program prelungit Nr. 7, Gădiniţa cu program prelungit Nr.11 , Grădiniţa cu program prelungit Nr.33 , Grădiniţa cu program prelungit „Voinicelu”, Grădiniţa cu program prelungit „Dumbrava Minunată”, Grădiniţa cu program prelungit „Mondiala”, Grădiniţa cu program prelungit „14 Mai ”, Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade”, Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil” , Şcoala Gimnazială „Ion Creangă”, Colegiul Naţional „Doamna Stanca” şi Colegiul Economic „Gheorghe  Dragoş”.

Vă aşteptăm să alegeţi mărţişoarele preferate în schimbul unei donaţii, indiferent de sumă. 

Din banii strânşi cu ocazia acestui eveniment caritabil cinci copii ai unei familii beneficiare de serviciile Asociaţiei STEA se vor bucura de rechizite, dulciuri, alimente, haine si jucării.

Ghioceii sunt simbolul speranţei, bucuriei si inocenţei, asemeni copiilor. Ca să crească, ghioceii au nevoie de razele calde ale soarelui, iar copiii au nevoie de căldura sufletului nostru. 

Haideţi să creştem „ghioceii” care nu au fost norocoşi să se nască în condiţii de trai adecvate!

Vă invităm joi, 27 februarie,  începând cu ora 11:00 în Holul Centrului Cultural „G.M. Zamfirescu” la deschiderea evenimentului umanitar: „Un mărtişor din inima noastră, o primavară din sufletul tău!”

633 vizite
Distribuie pe