Locale Altele
Vineri, 26 Februarie 2021
Vin, 26 Feb 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Femeile social-democrate, în vizită la doamnele de la Căminul Spital
PSD Satu Mare  - Joi, 6 Martie 2014

Femeile social-democrate din municipiul si din judetul Satu Mare au adus un zâmbet pe feţele vârstnicelor aflate în Centrul de Îngrijire şi Asistenţă – adulţi „Şansa” din Satu Mare.

OFSD Satu Mare, impreuna cu presedintele Organizatiei Judetene de Femei a PSD, Paula Mare, si presedintele Organizatiei Municipale de Femei, Manuela Rogoz, s-au aflat joi in mijlocul  doamnelor din centru, oferindu-le cate un ghiveci cu flori si un pachet constând in dulciuri si fructe.

Prin aceasta actiune, OFSD a dorit sa le fie alaturi de doamnele in varsta, amintindu-le cat de mult conteaza ele, transmitand totodata respectul si intreaga lor consideratie.

Dr. Paula Mare, preşedinte al Org. Jud. de Femei a PSD Satu Mare, a precizat ca in fiecare an, cu ocazia Zilei de 8 Martie, OFSD este alaturi de beneficiarele din Centrul de Îngrijire şi Asistenţă – adulţi „Şansa” din Satu Mare, incercand astfel sa le faca viata mai frumoasa si sa le aduca in suflete primavara plina de bucurii si multa sanatate.

Manuela Rogoz, preşedinte a Org. Mun. de Femei a PSD Satu Mare a declarat: „Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, OFSD Satu Mare ureaza tuturor doamnelor si domnisoarelor din municipiul si din judetul Satu Mare fericire, multa sanatate si un zambet pe buze in fiecare zi”.

 

1090 vizite
Distribuie pe