Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tinerele social-democrate le-au dus cadouri de Paști copiilor
TSD Satu Mare  - Joi, 17 Aprilie 2014

Liga Tinerelor Social Democrate si Organizatia Municipala a TSD Satu Mare, au organizat joi o actiune specifica Sarbatorilor Pascale, sub numele “Iepurasul PSD”.

LigaTinerelor si-a desfasurat actiunea la doua case de tip familial din județul Satu Mare, mai exact la Noroieni si Amati.

Presedintele LTSD Satu Mare, Cristina Ilies, impreuna cu un grup de tinere membre ale Ligii si iepurasul au tinut sa aduca o raza de soare in viata acestor copii mai putin norocosi. Tinerele au impartit cadouri specifice acestor sarbatori copiilor de la cele doua case de tip familial. Pe langa cadouri, copiilor le-au fost citite si povesti despre iepuras si oul de Paste.

“În spiritul sărbătorii creştine a ÎnvieriiDomnului, am tinut neaparat sa avem aceasta actiune. Impreuna cu colegele mele am reusit sa aducem o mica bucurie acestor copii, care au nevoie de multa afectiune din partea tuturor celor din jur. Fiind in Saptamana Patimilor, dorim sa fim mai buni unii cu altii si mai generosi cu semenii nostri” – a declarat Cristina Ilies - presedintele LTSD Satu Mare.        

2457 vizite
Distribuie pe