Locale Altele
Luni, 18 Octombrie 2021
Luni, 18 Oct 2021
Liberalii au împărțit sute de pachete familiilor nevoiașe din județ
PNL Satu Mare  - Vineri, 18 Aprilie 2014

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, membrii Partidului Naţional Liberal Satu Mare au dorit să-i bucure  pe cei cu care soarta a fost mai puțin darnică.

Membrii organizației sătmărene și-au îndreptat atenția către cei cu o situaţie grea, familii cu mai mulţi copii şi vârstnici. Poveştile lor impresionante de viaţă au avut puterea de a întări în inimile tuturor celor care s-au implicat în această campanie sentimentul de dragoste şi responsabilitate faţă de aproapele nostru.

Indiferent de starea financiară, pentru noi toți Sărbătoarea Învierii lui Hristos ar trebui să fie o sărbătoare a bucuriei și împlinirii sufletești, astfel că liberalii au pus mână de la mână pentru a aduce un pic de bucurie în sufletele celor greu încercaţi de soartă.

Astfel, vineri au fost împărţite peste 250 de pachete în judeţ, conţinând produse tradiţionale precum pască, şuncă şi cârnaţi. PNL Satu Mare a încercat să facă aceste zile de sărbătoare să nu fie zile simple din calendar, iar aceste familii să simtă magia Învierii Domnului Iisus Hristos.

937 vizite
Distribuie pe