Locale Altele
Joi, 28 Mai 2020
Joi, 28 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Copiii orfani de la Casa de tip familial Ștefania au fost în excursie
APM Satu Mare  - Marti, 22 Aprilie 2014
La balul mascat organizat de Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare cu sprijinul Clubului Rotary, care a avut loc la Castelul Karolyi în cursul lunii februarie, un număr de 15 licee din Satu Mare şi Carei s-au întrecut prin realizarea celor mai frumoase costume din materiale reciclabile.

Evenimentul a fost organizat pentru cei 11 copii orfani de la Casa de tip familial Ştefaniadin Oar care nu numai că au participat la balul mascat, dar li s-a oferit drept cadou din partea organizatorilor o combină frigorifică şi o excursie la Salinele de la Turda.  


Excursia a avut loc în cursul vacanţei de primăvară (15 aprilie 2014) la care au participat un număr de 50 de persoane.

Ca recunoaştere a muncii depuse pentru realizarea costumelor din materiale reciclabile, alături de copiii orfani au beneficiat de excursie şi reprezentanţii celor 15 licee din Satu Mare şi Carei, doi elevi de la fiecare liceu însoţiţi de cadrele didactice. 

Excursia a avut şi un caracter de socializare între liceeni şi copiii de la Ştefania. Într-o atmosferă de prietenie şi voie bună, la întoarcere spre casă, au savurat şi frumuseţile grădinii botanice din Cluj Napoca.
2313 vizite
Distribuie pe