Locale Altele
Joi, 9 Iulie 2020
Joi, 9 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tinerii cu dizabilități vor beneficia de o tabără gratuită
DJST Satu Mare  - Luni, 12 Mai 2014

Ministerul Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare organizează o Tabără gratuită pentru preşcolari, elevii şi studenţii cu handicap, împreună cu asistenţii personali şi asistenţii personali profesionişti din judeţul Satu Mare.

Cererea pentru acordarea unui loc de tabără gratuit se depune însoţită de o copie după documentul care atestă gradul de handicap şi o adeverinţă emisă de unitatea de învăţământ care să ateste încadrarea într-o formă de învătământ, la sediul D.J.S.T. Satu Mare, str. Vasile Conta nr. 2. 

Cererea poate fi depusă atât de părintele sau reprezentantul legal al persoanei cu handicap cât şi de un reprezentant al unităţii de învăţământ de care aparţine. În cazul studenţilor cererea poate fi depusă personal sau prin reprezentant. 

În urma centralizării cererilor şi a verificării documentaţiilor direcţia va aproba desfăşurarea taberei în limita bubetului aprobat.

Persoanele cu handicap care nu au mai beneficiat de un astfel de program în anii anteriori vor avea prioritate le selecţie.

Perioada de depunere a cererilor este 15.05.2014 – 06.06.2014. Vor fi luate în considerare doar cererile depuse în perioada menţionată.

Pentru anul 2014 Satu Mare are alocat un număr de 20 de locuri.

666 vizite
Distribuie pe