Locale Altele
Duminica, 31 Mai 2020
Dum, 31 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fundația „Hans Lindner” organizează tabere pentru copii cu boli maligne
Fundația „Hans Lindner”  - Marti, 24 Iunie 2014

Fundaţia Hans Lindner organizează şi anul acesta tabere destinate familiilor cu copii care suferă de boli maligne.

Reuşita şi experienţa pozitivă a taberelor de vară „Raza Speranţei” din anii trecuţi, precum solidaritatea şi cooperarea întregii comunităţi sătmărene, cât şi pe seama colecței ocazionate de spectacolul de binefacere a Trupei „Harag Gyorgy” a Teatrului de Nord Satu Mare din februarie 2014, face posibil, ca anul acesta să aibă loc chiar două tabere.

Taberele de reabilitare sunt organizate în perioadele 23-27 iunie la Taberele Şcolare din Satu Mare (în colaborare cu instituţia gazdă), respectiv  7 iulie – 13 iulie 2014 la Camping Sarospatak / Ungaria, în colaborare cu Asociaţia  „Kosztyu Adam” din acea localitate.

În tabăra din Ungaria sunt invitate să participe şi patru familii, asistaţi de către Asociaţia Langdon Down din Satu Mare. În total sunt aşteptaţi cca 200 de participanţi,  cărora li se oferă  gratuitate.

Copiii vor petrece împreună cu fraţii şi părinții lor câte o săptămână, având parte de programe creative și  pline de voie bună, trări emoţionale, care vindecă corpul şi sufletul: go-kart, lucru de artizanat, excursii în pădurea cu aventuri şi sporturi extreme, ştrand, jocuri cavalereşti, tehnici de luptă din secolul XVII, demonstrație cu jandarmi şi câini polițiști, demonstraţie cu maşini de pompieri, tir cu arcul, concerte de muzică uşoară, focuri de tabără. Organizatorii mulţumesc şi pe acestă cale celor care au contribuit la realizare.

727 vizite
Distribuie pe