Locale Altele
Duminica, 27 Septembrie 2020
Dum, 27 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se caută poştaşi în Germania
AJOFM Satu Mare  - Vineri, 8 August 2014

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare aduce la cunostinta persoanelor care isi cauta un loc de munca in strainatate ca prin reteaua EURES Romania se ofera 40 de posturi pentru Factor Postal in Germania.                   

Persoanele care doresc sa desfasoare aceasta activitate in Germania se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare, str. Ion Ghica nr. 36, nr. telefon 0261-770237, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate.

Inscrierea in baza de date se face in baza urmatoarelor acte:

-  CV model europass in limba germana

-  Diplome

-  Recomandari

Persoanele trebuie sa aiba cunostinte de limba germana, conditie fizica si sa detina carnet de conducere categoria B. Contractul de munca se incheie pe o perioada de 6 luni cu posibilitatea  prelungirii ulterioare pe perioada nedeterminata. Salariul oferit este de 2.000 euro/luna, cu  asigurari sociale incluse.

Selectia va avea  loc la nivel de tara in judetul Satu Mare, la sediul  Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca  Satu Mare, str. Ion Ghica , nr. 36, in zilele de 20.08 - 21.08. 2014.

977 vizite
Distribuie pe