Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Tinerele social-democrate au oferit rechizite școlare copiilor orfani
PSD Satu Mare  - Joi, 11 Septembrie 2014

Un număr de 12 pachete cu rechizite, incaltaminte si alte lucruri au ajuns joi, in cadrul unei actiuni organizate de Liga Tinerelor Social Democrate, la copiii de la Casa de tip familial ”Maria” din municipiul Satu Mare.

Presedintele LTSD Satu Mare, Cristina Ilies, impreuna cu un grup de tinere membre ale Ligii au tinut sa aduca o raza de soare in viata acestor copii mai putin norocosi. 

Casa Maria gazduieste 12 copii, dintre care 6 sunt elevi. Pentru ei, tinerele au pregatit rechizite scolare, ghiozdane, tenisi, fructe, dulciuri si sucuri, iar pentru ceilalti șase, pachete cu fructe, dulciuri si sucuri.

“Inainte de inceperea anului scolar am tinut neaparat sa avem aceasta actiune. Impreuna cu colegele mele am reusit sa aducem o mica bucurie acestor copii, care au nevoie de multa afectiune din partea tuturor celor din jurul lor. Scopul principal al demersului nostru de astăzi a fost sa le subliniem copiilor ca educatia este foarte importanta. Ne bucuram ca am reusit sa le aducem aceste pachete, iar noul an scolar sa ii gaseasca cu toate cele necesare”  - a declarat Cristina Ilies, presedintele LTSD Satu Mare.

1191 vizite
Distribuie pe