Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Echipa mobilă Stea, pe străzile Ostrovului și Crângului
Asociaţia Stea  - Vineri, 17 Octombrie 2014

Echipa mobilă de intervenție stradală din cadrul Asociației Stea s-a aflat vineri pe teren, pe străzile Ostrovului și Crângului, unde a avut întâlniri cu beneficiarii și a discutat problemele si nevoile urgente.

Cei doi angajati, Magyari Zsolt si Gecz Iuliu, au informat grupurile vulnerabile de pe cele doua strazi cu privire la serviciile sociale şi de bază din comunitate şi modalităţile de accesare a acestora.

„Facilitam accesul la informatii a populatiei din zonele defavorizate, ajutam oamenii sa isi rezolve anumite probleme de ordin social, precum inscrierea copiilor la scoli si gradinite, ii ajutam la intocmirea actelor necesare eliberarii buletinelor, certificatelor de nastere, concret suntem intermediari intre ei si autoritati”, afirma cei doi tineri. 

Cei doi angajati sunt pregatiti sa intervina la solicitarile persoanelor care locuiesc in zonele defavorizate ale municipiului Satu Mare, oferind atat sprijin logistic cat si informational, celor care il solicita.

Echipa mobilă de intervenţie îşi desfasoara activitatea pe raza municipiului Satu Mare şi a localităţilor adiacente. Din 6 în 6 luni, echipa mobilă de intervenţie realizeaza o evaluare a satisfacţiei beneficiarilor cu privire la serviciile de bază. Managementul activităţii este responsabilitatea Asociaţiei Stea iar partenerii  sprijina echipa mobilă de intervenţie în asigurarea nevoilor beneficiarilor.

Acest nou serviciu social funcționează în cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial – baza serviciilor sociale de calitate”. Pentru detalii vizualizați: http://www.asociatiasteasm.ro/index.php?page=content&p=65&id=933&id_meniu=887

1815 vizite
Distribuie pe