Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
Cadouri și colinde pentru pacienții internați la Spitalul Judeţean
Veronica Hodas  - Luni, 22 Decembrie 2014

Pacienții și cadrele medicale din Spitalul Județean Satu Mare au avut parte luni, de un eveniment inedit.


Aceast eveniment a fost gândit pentru a-i face pe pacienții internați la spital să simtă puțin spiritul Crăciunului. Tocmai de aceea Petrică Mureșan, alături de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, vicepreședintele, Mircea Govor, conducerea spitalului și Moș Crăciun au colindat toate secțiile și toți pacienții, după care au primit câte un cadou din partea moșului.


„Am avut această inițiativă pentru a introduce în Magia Crăciunului atât pacienții, cât și angajații noștri. Crăciunul este o sărbătoate absolut minunată, este momentul în care poți să dăruiești, să pui suflet în ceea ce faci, astfel încât să aducem o clipă de fericire în viața tuturor. Pentru mine este cel mai minunat Crăciun deoarece am ocazia să dăruiesc o clipă de fericire la 2.000 de persoane”, a menționat managerul SJU, Erica Venemozer.

„Împreună cu conducerea spitalului am ales această formă prin care să aducem o căldură în sufletul copiilor, un gest normal de Sfintele Sărbători, iar noi împreună cu moșul dăm câte un cadou celor mici. E păcat când înainte de sărbătorile de Crăciun, copiii sunt bolnavi și sunt internați aici la SJU, dar trebuie să mergem mai departe în viață și de aceea noi am ales această formă de a le transmite căldura sufletească și de a-i băga în sărbătorile de iarnă pentru că dacă nu vor fi acasă să simtă că noi cei de la Consiliul Județean, împreună cu conducerea spitalului suntem alături de ei și de părinții lor”, a declarat Mircea Govor.


„Este un gest inedit aici la Spitalul Județean de Urgență. Noi am reușit să reabilităm foarte multe secții, mai multe etaje le-am reînnoit, ne-am gândit la sătmăreni, ca să fie condiții hoteliere cât mai bune, dar și la personalul medical să aibă condiții foarte bune de lucru. Acum în ajun de Crăciun, ne-am gândit ca să le organizăm o întâlnire cu Moș Crăciun, sigur mai aducem zâmbete pe fețele celora care în momentul de față se confruntă cu probleme de sănătate. Încercăm să fim ajutorii moșului, cei de la SJU, de la Consiliul Județean, umblăm de pe secție pe secție, de la etaj la etaj, din salon în salon ca să aducem aceste daruri.”, a menționat, Adrian Ștef.

Aceștia le transmit tuturor sătmărenilor să aibă parte de Sărbători Frumoase și Crăciun Fericit!

1017 vizite
Distribuie pe