Locale Altele
Vineri, 28 Februarie 2020
Vin, 28 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Internațională a Bolilor Rare va fi marcată la Carei
Direcția de Cultură și Sport Carei  - Luni, 23 Februarie 2015

Direcția de Cultură Carei și Asociația Werdnig Hofman Carei, cu sprijinul Instituțiilor de Învățământ din municipiu, Direcției de Învățământ și Sănătate Carei și al Poliției Municipiului Carei, organizează un marș cu ocazia Zilei Internaționale a Bolilor Rare, vineri, 27 februarie 2015, de la ora 12.20, pe traseul:Amfiteatrul din fața magazinului Oțelul – Centru Cultural Carei (str. Iuliu Maniu), via Primăria Municipului Carei.

Marșul se află la cea de a cincea ediție în municipiul Carei. Obiectivul principal al Zilei Internaționale a Bolilor Rare esteacela de a sensibiliza publicul larg şi factorii de decizie cu privire la bolile rare şi impactul acestora asupra vieții pacienților.

Marșul se va încheia la Centrul Cultural unde va avea loc premierea lucrărilor grafice și creațiilor literare realizate de elevii de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu și Liceul Teoretic Carei, înscrise în concursul „Diferiți, dar împreună”, organizat de Asociația Werdnig Hofman Carei, urmată de un scurt moment artistic.

397 vizite
Distribuie pe