Locale Altele
Duminica, 27 Septembrie 2020
Dum, 27 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Crucea Roșie a lansat un apel umanitar de urgență pentru Ucraina
Crucea Roșie Satu Mare  - Miercuri, 11 Martie 2015

Crucea Roşie Română lansează un apel umanitar de urgenţă în sprijinul victimelor razboiului din Ucraina.

Anul 2013 a fost începutul unei tragedii umanitare în Ucraina care continuă până azi– izbucnirea războiului a afectat mare parte a Ucrainei lăsând în urmă mii de morți și de răniți, dar mai ales mii de victime colaterale-familiile celor care au luptat pe front. Copii fără tată, părinți fără copii, răniți pe front,  familii rămase fără nici un sprijin material, mii de vieți distruse și fără sprijin.

Nevoile acestor victime sunt diverse: pentru răniții de pe front cele mai importante sunt produsele medicale(comprese sterile, fese sterile, bandaje, leucoplast, produse de pentru dezinfectia ranilor, apa oxigenata, rivanol etc,), pastile pentru purificarea apei potabile, praf pentru hemostaza rănilor la îmbrăcăminte de toate mărimile, alimente neperisabile, produse de curățat, igienice.

Pentru a susţine operaţiunile de ajutorare imediata a victimelor acestui dezastru umanitar din Ucraina Societatea Națională de Cruce Roșie Filiala Satu Mare în colaborare cu Consiliul Județean Satu Mare lansează  apelul umanitar „Ajutor pentru Ucraina”, acestui apel s-au mai alăturat supermarketul Auchan, protopopiatul Ortodox Satu Mare și Protopopiatul Greco Catolic Satu Mare.

Campania constă în colectarea de fonduri direct în contul deschis special de catre Crucea Roșie:, dar și colectarea de îmbrăcăminte, alimente, produse igienice etc. la sediul Crucii Roșii str.Vlad Tepes nr.3 între orele 8 – 17 de luni până vineri, informații la telefon 0261-770244. În cadrul supermarketului Auchan s-a instalat un gliter unde pot fii donate bunuri și o urnă pentru bani, donații se mai pot face și la parohiile ortodoxe sș greco-catolice.

Invităm pe toţi cei care vor să sprijine efortul umanitar internaţional, companii, oameni de afaceri, persoane fizice,  să răspundă apelului nostru.

Contul special, în care pot fi depuse contribuţiile în bani, este INTESA SANPAOLO SUCURSALA SATU MARE: RO36WBAN2511000131501476

 

946 vizite
Distribuie pe