Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
AJOFM Satu Mare organizează cursuri de calificare
AJOFM Satu Mare  - Joi, 2 Aprilie 2015

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare are în pregătire pentru luna aprilie o paletă diversificată de cursuri de calificare în următoarele meserii.

La Satu Mare se vor desfășura următoarele cursuri de calificare: manichiură – 14 persoane, lucrători în confecți piele și înlocuitori – 14 persoane, tapițer – 28 persoane, babysitter – 14 persoane, îngrijitori bătrâni la domiciliu – 14 persoane.

La Carei sunt în pregătire cursul de calificare – bucătari – 14 persoane.

Cursul de confecționer piele și înlocuitori se va desfășura în cadrul Penitenciarului Satu Mare unde 14 deținuți care mai au nouă luni până la eliberarea de detenție, se vor califica într-o meserie care le va permite să-și găsească un loc de muncă mai ușor la eliberare.

Cursurile de formare se vor derula prin furnizori de formare autorizați și sunt gratuite atât pentru șomeri, cât și pentru persoanele private de libertate.

Persoanele interesate care doresc să acceseze această măsură activă trebuie să se adreseze Compartimentului de formare profesională din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, strada Ion Ghica nr.36, telefon 0261.770.237.

1346 vizite
Distribuie pe