Locale Altele
Joi, 4 Iunie 2020
Joi, 4 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sute de sătmăreni la Bursa Generală a Locurilor de Muncă
Florin Răchitan  - Vineri, 24 Aprilie 2015

Mai mult de 50 de firme au prezentat o ofertă de peste 500 de joburi la ediţia din acest an  a Bursei Locurilor de Muncă, ce s-a desfăşurat vineri la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare.

Încă de la deschiderea de la ora 9 dimineaţa sute de sătmăreni şi-au arătat interesul pentru oferta firmelor respective, mulţi dintre ei fiind invitaţi la interviuri de angajare ce se vor desfăşura ulterior la sediile firmelor.

La deschiderea oficială au participat, printre alţii, prefectul şi subprefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, respectiv Altfatter Tamas, viceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca, precum şi directorii diverselor instituţii implicate în organizarea acestui eveniment.

Ca în fiecare an, la bursă au fost prezenţi şi delegaţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare, care le-au prezentat tinerilor interesaţi oportunităţi de studii şi carieră în aceste domenii, iar, ca o noutate, la această ediţie şi-au căutat de lucru şi zece deţinuţi de la Penitenciarul Satu Mare, care s-au specializat în diverse meserii şi sunt spre finalul perioadei de pedeapsă pe care o au de ispăşit.

681 vizite
Distribuie pe