Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Manifestări dedicate persoanelor cu dizabilităţi, la Carei
Paul Sarvadi  - Marti, 24 Februarie 2009

Casa Municipală de Cultură din Carei şi Asociaţa „Werning Hoffman” organizează o serie de evenimente de sensibilizare şi informare a opiniei publice despre bolile rare.

Vineri, de la ora 14, în sala festivă a casei Municipale de Cultură are loc un simpozion, de la ora 16 se organizează un spectacol pe platoul din faţa Monumentului, iar pe durata întregii zile mai mulţi voluntari vor împărţi trecătorilor fluturaşi şi materiale informative despre Asociaţia „Werning Hoffman”.

           

În cadrul simpozionului se va prezenta activitatea asociaţiei, iar invitaţii şi particpanţii vor putea face cunoştinţă cu membrii acesteia. În cadrul spectacolului vor evolua elevi de la mai multe şcoli din localitate. În acelaşi timp, în jurul Monumentului se va amenaja o pistă pe care localnici vor putea încerca, preţ de câteva minute, să circule într-un cărucior cu rotile.

În paralel, în mai multe puncte importante ale oraşului vor fi amplasate cărucioare-statui, menite să scoată în evidenţă lipsa rampelor, a pistelor pentru cărucioare şi tuturor dificultăţilor din trafic cu care se întâlnesc persoanele cu dizabilităţi.

Tags: manifestari  dizabilitati  carei  
1758 vizite
Distribuie pe