Locale Altele
Duminica, 8 Decembrie 2019
Dum, 8 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua copilului a fost sărbătorită la „Casa Prieteniei”
Caritas Satu Mare  - Joi, 28 Mai 2015

De Ziua Internaţională a Copilului, Centrul Social Deschis „Casa Prieteniei”,, instituţie aparţinând Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare, a organizat miercuri, 27  mai, mai multe activităţi pline de surprize pentru beneficiari.


În cursul dimineţii micuţii de la „Casa Prieteniei” au fost vizitaţi de elevi ai unor şcoli frecventate de câţiva beneficiari.

Astfel au venit în vizită elevi de la Şcoala „Ion Creangă”, clasa a II-a secţia maghiară însoţiţi de învăţătoarea Büte Ágnes şi elevi de la Şcoala „Mircea Eliade”, clasa a IV-a A secţia română însoţiţi de învăţătoarea dir. adj. Pal Stela pentru a petrece câteva ore frumoase împreună.


Cei mici au participat la concursuri, jocuri distractive, iar la final cei mai buni au primit şi premii. După masa distracţia a continuat cu alte întreceri, concursuri, muzică şi dans. La atelierele de creaţie băieţii au putut construi machete de avioane din carton, iar fetele păpuşi din diferite materiale textile.


Aceste activităţi au fost atât pentru invitaţi, cât şi pentru beneficiarii centrului de zi. Înainte de a pleca acasă, copiii au primit dulciuri din partea casei. 

868 vizite
Distribuie pe