Locale Altele
Marti, 21 Ianuarie 2020
Marti, 21 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ajutoare de urgență pentru 69 de familii din judeţul Satu Mare
Prefectura Satu Mare  - Vineri, 28 August 2015

În urma calamităţilor naturale care au afectat judeţul Satu Mare, la sfârşitul lunii mai al acestui an, Instituţia Prefectului judeţului Satu Mare, prin prefectul dr. Eugeniu Avram a solicitat Guvernului României acordarea de ajutoare de urgenţă pentru familiile afectate.

Conform Hotărârii Guvernului nr. 636/19 august 2015, s-a aprobat acordarea de ajutoare de urgenţă în valoare totală de 915.300 lei din creditele bugetare aprobate cu această destinaţie în bugetul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice pe anul 2015, pentru sprijinirea unui număr total de 327 de familii şi persoane singure din judeţele afectate, aflate în situaţii de necesitate cauzate de calamităţi naturale, inundaţii, alunecări de teren, incendii, stare gravă de sănătate ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială

La nivelul judeţului Satu Mare au fost depuse cereri pentru un număr de 69 familii afectate, fiecare cerere fiind aprobată, suma total alocată este de 74.400 lei.  

799 vizite
Distribuie pe