Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Membrii ALDE Satu Mare vor oferi 200 de ghiozdane copiilor nevoiași
Veronica Hodas  - Miercuri, 9 Septembrie 2015

Membrii Alianței Liberalilor și Democraților Europeni au susținut miercuri, la sediul partidului, o conferință de presă în care au anunțat noua acțiune „ghiozdanul liberal” care este dedicată copiilor nevoiași care vor începe școala săptămâna viitoare.

Evenimentul va avea loc duminică, 13 septembrie, de la ora 15.00 la Muzeul Județean Satu Mare, unde 200 de elevi sătmăreni care au o situație financiară precară vor primi ghiozdane gata echipate cu rechizite.

Conform președintelui ALDE Satu Mare, Adrian Ștef, o parte din ghiozdane și rechizite au fost achiziționate de membrii tuturor organizațiilor ALDE, iar o altă parte au fost donate de sătmăreni. „Ne-am implicat toți în această acțiune. Considerăm că orice ban care este investit în educație nu este un ban cheltuit, ci o investiție în educația copiilor noștri, este o investiție în viitorul municipiului și a județului nostru. Eu cred că toată lumea merită să fie sprijinit și ajutat”.

Preșdintele Organizației de Tineret, Vlad Chiorean a menționat că tinerii pot înțelege cel mai bine ce înseamnă să fii pe băncile școlii „și mai ales ce înseamnă să nu ai ceea ce e necesar atunci când te pregătești pentru începerea școlii. De aceea venim în sprijinul tinerilor”.

1293 vizite
Distribuie pe