Locale Altele
Luni, 25 Septembrie 2023
Luni, 25 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Absolvenții pot beneficia de o primă de īncadrare īn muncă
AJOFM Satu Mare  - Joi, 5 Noiembrie 2015

Absolvenții care se angajează cu program normal de lucru, pentru o perioadă mai mare de 12 luni, în perioada în care sunt înregistrați la Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă, pot beneficia de o primă de încadrare, reprezentând o sumă egală cu valoarea indicatorului social de referință în vigoare la data încadrării.

Dacă un absolvent se angajează cu program normal de lucru, în perioada de acordare a indemnizației de șomaj, poate beneficia de o sumă egală cu indemnizația de șomaj la care ar fi avut dreptul, până la expirarea perioadei de acordare a acesteia, dacă nu s-ar fi angajat. Condiția este să se mențină raporturile de muncă sau de serviciu pentru o perioadă de cel puțin 12 luni de la data angajării.

Dacă angajarea tuturor beneficiarilor de ajutor de șomaj se face într-o localitate situate la o distanță mai mare de 50 km, față de localitatea de domiciliu, aceștia pot beneficia de o primă de încadrare, egal cu de doua ori valoarea indicatorului social de referință în vigoare la data acordării.

De asemenea, dacă angajarea acestora se face într-o localitate și prin urmare a acestui fapt își schimbă domiciliul, pot beneficia de primă de instalare, reprezentând o sumă egală cu de șapte ori valoarea indicatorului social de referință în vigoare la data instalării.

1885 vizite
Distribuie pe