Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Sătmărenii nu mai trebuie să depună declaraţii pentru taxa de salubrizare
Florin Răchitan  - Miercuri, 18 Martie 2009

Scandalul taxei speciale de salubrizare pare să se apropie de sfârşit, după ce Primăria a renunţat la ideea de a-i pune pe drumuri pe sătmăreni să depună declaraţii pe propria răspundere cu privire la numărul de persoane din fiecare locuinţă care beneficiază de serviciile de salubrizare.


Primarul Iuliu Ilyes a anunţat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că administraţia locală a ales o cale mai greoaie pentru a-i depista pe cei care nu au încheiat contracte cu Florisal şi nici nu plătesc taxa specială de salubrizare.

Se pare că Direcţia de Impozite şi Taxe Locale are la dispoziţie o bază de date unde pot fi găsiţi cei care nu apar în evidenţele Florisal, iar la adresele lor vor fi trimise somaţii şi amenzi. Detaliile acestei proceduri urmează să fie stabilite în viitorul apropiat.


În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, primarul Iuliu Ilyes a anunţat că, de acum încolo, toţi pensionarii şi elevii din municipiul Satu Mare vor beneficia de reducere de 50% din preţul biletelor de autobuze, dar pentru ei nu vor mai fi valabile abonamentele lunare. Dacă doresc să beneficieze de această reducere de 50%, vor trebui să-şi cumpere bilete pentru fiecare linie de autobuz pe care se deplasează.

Tags: declaratii  taxa  salubrizare  
2012 vizite
Distribuie pe