Locale Altele
Luni, 30 Noiembrie 2020
Luni, 30 Nov 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Campania Caritabilă Loga Dance School s-a încheiat
Loga Dance School  - Vineri, 26 Februarie 2016

Ediția a 9-a a campaniei Caritabile Loga Dance School organizată pentru copiii autiști din Satu Mare a luat sfârșit.

Evenimentul care a avut loc la sala de evenimente Esedra a adunat 600 de spectatori, iar peste 50 de sportivi de la Loga Dance School de la grupele de copii, juniori și adulți, intermediari au prezentat dansuri Latino Americane și Standard.

Invitații surpriză ai serii au fost perechea Bandi Ferenc & Szondi Fanni din Ungaria, ei au prezentat 10 dansuri, 5 latino si 5 standard.

Pentru finalizarea cu succes a acestei campanii a fost nevoie de 625 de bilete și s-au vândut în total până la seara spectacolului 1.381 de bilete, 20 de lei, colectând în total suma de 27.620 lei, cu peste 15.000 de lei mai mult fata de targetul stabilit.

Ei au avut nevoie de materiale didactice, cum ar fi o tablă interactivă dual touch cu videoproiector și zece tablete cu un program special pentru autiști. Valoarea totală fiind de 12.500 de lei, reprezentând 625 de bilete (20 lei biletul).

Anul trecut, la a 8-a ediție, s-a atins primul record in cei 8 ani, 779 de bilete, iar în acest an s-a depășit și acest record cu 80%.

Din suma de 15.120 lei, acumulată în plus, „ne-am consultat cu asociația copiilor autiști, Dl Dragus Norbert, să putem cumpăra lucruri utile necesare copiilor Autisti. Ei au solicitat pentru terenul lor de joacă, un leagăn și un balansoar profesional import Germania, un laptop cu cerinte minime pentru tabla magnetica cu videoproiector, si pentru cele 2 centre din Carei si Negresti 10 tablete cu programul special pentru Autisti.”, a spus Loga Lorant.

Numele tuturor donatorilor va fi vizibila pe site-ul www.logadance.ro timp de o saptamana.

1243 vizite
Distribuie pe