Locale Altele
Vineri, 29 Mai 2020
Vin, 29 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Marş Antidiscriminare
Florin Răchitan  - Marti, 22 Martie 2016

Copii de la centrele de plasament, elevi ai unor şcoli şi licee din Satu Mare, dar şi funcţionari ai instituţiilor publice cu activitate socială, în total vreo 100 de persoane, au participat marţi la „Marșul Antidiscriminare” organizat de Asociația „Stea”.

„Suntem la un marș antidiscriminare prin care dorim să implicăm cât mai mulți sătmăreni pentru a transmite împreună, un mesaj puternic de toleranță, în vederea integrării și acordării dreptului la dezvoltare egală pentru toți cetățenii comunității sătmărene, indiferent de mediul de proveniență sau aspectele care ne fac diferiți unii de alții” - a declarat directoarea Asociației „Stea”, Cristina Bala.

Participanţii au pornit din Centrul Nou, purtând pancarte prin care și-au manifestat dezaprobarea față de fenomenul discriminării, indiferent de natura acesteia şi au făcut apeluri la solidaritate umană. Ei au parcurs traseul prin Pasajul Coposu şi Centrul Vechi, pentru a-şi transmite mesajul la cât mai mulţi sătmăreni. Tags: mars  antidiscriminare  asociatia stea  
950 vizite
Distribuie pe