Locale Altele
Duminica, 27 Noiembrie 2022
Dum, 27 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Caritas şi Serviciul de Ajutor Maltez împart sarmale nevoiaşilor
Florin Răchitan  - Joi, 24 Martie 2016

În întâmpinarea Paştelui Catolic, două organizaţii creştine desfăşoară în Joia Mare o acţiune de caritate ce-i vizează pe nevoiaşii Sătmarului care nu prea vor avea ce pune pe masa de sărbători.

Angajaţii şi voluntarii Organizaţiei Caritas şi cei ai Serviciului de Ajutor Maltez împart sute de porţii de sarmale în toate cartierele Sătmarului în care ştiu din experienţa proprie, dobândită în activitatea lor socială, să trăiesc mulţi nevoiaşi.

„Acţiunea de azi se înscrie în tradiţia campaniilor asemănătoare pe care le facem de ani de zile, nu doar cu ocazia sărbătorilor. Acum împărţim sarmale împreună cu tinerii de la Serviciul de Ajutor Maltez, dar, din câte ne-am dat seama, ar mai fi nevoie de încă vreo cinci ONG-uri care să facă la fel, pentru ca toţi sărmanii să aibă măcar această mâncare pe masa de Paşti. Noi ne străduim să împărţim porţiile în aşa fel ca nimeni să nu plece cu mâna goală de la standul nostru instalat ad-hoc în diferite zone ale oraşului” – a declarat coordonatorul acţiunii din partea Caritas Satu Mare, Vasile Nevezi.

Tags: caritas  serviciu  maltez  sarmale  
2408 vizite
Distribuie pe