Locale Altele
Duminica, 3 Martie 2024
Dum, 3 Mar 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Caritas Satu Mare a primit trei autoturisme din Germania
Caritas Satu Mare  - Marti, 24 Mai 2016

Asociaţia Rumänienhilfe Emmerting din Germania sprijină de mai mulţi ani Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare prin diferite transporturi de ajutoare umanitare

Fondatorul şi conducătorul acestei asociaţii, Raimund Said, a făcut din nou o vizită în România, în luna mai şi cu această ocazie a donat Organizaţiei trei autoturisme, în stare foarte bună. Una dintre mașini a fost condusă chiar de el din Germania până în Satu Mare.

Autoturismele vor fi utilizate în cadrul centrelor de îngrijire la domiciliu, în locul autoturismelor deja învechite ale căror costuri de reparaţii sunt destul de mari. Scopul acestor donaţii este de a uşura activităţile de zi cu zi a acestor centre, care în număr de 9, oferă servicii sociale şi de îngrijire pentru peste 1.000 de persoane.

Totodată cu prilejul vizitei, pentru a veni din nou în sprijinul beneficiarilor, Raimund Said a adus şi alimente de bază.

Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare doreşte pe această cale să mulţumească lui Raimund Said atât pentru donaţia făcută recent, cât şi pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor.  

Tags: caritas  donatie  autoturisme  germania  
1914 vizite
Distribuie pe