Locale Altele
Luni, 23 Noiembrie 2020
Luni, 23 Nov 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Locuri de muncă in Germania
AJOFM Satu Mare  - Miercuri, 6 Iulie 2016

Firma Blok House din localitatea Frankfurt am Main landul Hessa din Germania oferă următoarele locuri de muncă: 3 posturi bucătari, 3 posturi bucătari grill, 2 posturi barman și 15 posturi ospătari.

Descrierea locului de muncă:

Activitatea presupune - pregătirea felurilor de mâncare, pregătirea preparatelor la grătar, pregătirea băuturilor,inventarierea si întocmirea comenzilor pentru aprovizionarea barului cu băuturi, depozitarea corespunzătoare a produselor și băuturilor, curățirea echipamentelor și instrumentelor de lucru.

Cerințele locului de muncă:

Calificare profesională  încheiată  și/sau  experiență in domeniu, capacitatea de a lucra în echipă, flexibilitate și angajament, aspect îngrijit și bune maniere, cunoștințe bune de limba germană.

Salariul:

Salariul oferit este de 1500 euro brut/lună, la care se adaugă bonusuri.

Alte beneficii:

Dupa 6 luni de la angajare se oferă primă pentru concediu și pentru Crăciun.

Pentru maxim 6 luni cazarea este asigurată,iar apoi angajatorul oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe.Masa este asigurată in timpul programului de muncă.

Durata contractului:

Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, cu program normal de lucru de 40 ore/săptămână.Se lucrează in schimburi/în zile de weekend(în weekend programul de lucru este in intervalul orar 11.00-00.00)

Termenul limită pentru aplicare   -  31.08.2016

Mod de aplicare:

Persoanele interesate, care corespund cerințelor ofertei de muncă, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul AJOFM Satu Mare pentru a primi formularele de aplicare.Cele două formulare trebuie complectate la calculator.

Persoanele preselectate în urma transmiterii aplicașiilor vor fi contactate telephonic in vederea verificării cunoștințelor de limbă germană.

Doar candidații al căror nivel de limbă germană corespunde solicitării angajatorului, vor fi invitați la selecția care se va organiza în luna septembrie.

Invitarea acestora se va face în timp util de către Consilierul EURES  din cadrul AJOFM  Satu Mare.

 

Tags: locuri de munca  germania  
1075 vizite
Distribuie pe