Locale Altele
Luni, 25 Septembrie 2023
Luni, 25 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cursuri de perfecţionare pentru sătmărenii afectaţi de criza economică
Florin Răchitan  - Vineri, 17 Aprilie 2009

În cadrul programului „Fit for Life” care cuprinde cursuri de informatică, Limba engleză şi germană, pentru adulţi, Fundaţia „Hans Lindner” lansează noi cursuri interdisciplinare menite să asigure un sprijin pentru sătmărenii afectaţi de criza economică şi care sunt dispuşi să-şi perfecţioneze abilităţile profesionale pentru a-şi păstra locurile de muncă.

Cursurile cuprind consiliere în redactarea CV-ului european standard, plasarea pe piaţa muncii, cunoştinţe elementare antreprenoriale, dezvoltarea carierei, simulare antreprenorială, cunoştinţe generale în domeniul fundraising, marketing şi practici de team-building.

 

„Dorim să încurajăm, în special, spiritul de iniţiativă al celor care ni se adresează pentru sprijin în derularea unor proiecte economice proprii, pentru a se adapta noilor exigenţe cotidiene” – a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul Fundaţiei „Hans Lindner”, Tiberiu Koczinger.

 

În paralel se derulează şi Bursa Ideilor pentru elevii de liceu, cele zece echipe finaliste fiind deja în faza în care îşi pregătesc cataloagele de prezentare ale ideilor lor de afaceri în vederea confruntării finale care va avea loc în data de 29 aprilie.

 

Toţi sătmărenii interesaţi de programele Fundaţiei „Hans Lindner” sunt invitaţi să se înscrie la cursuri până la sfârşitul lunii aprilie la Centrul de Training din Piaţa George Boitor nr.11 sau online pe site-ul www.fundatiahanslindner.ro. Informaţii suplimentare se pot obţine apelând numerele de telefon 0261-715136 sau 0361-404472.

Tags: fit for life  hans lindner  cursuri  
2164 vizite
Distribuie pe