Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sală de nașteri de la spital, renovată de Cultul Penticostal
Spitalul Județean de Urgență Satu Mare  - Miercuri, 24 August 2016

În cursul zilei de miercuri, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare a fost redată în folosință sala de naștere nr.2 și salonul de pretravaliu din cadrul secției de Obstetrică.

La eveniment a participat conducerea SJU Satu Mare, medici și asistente din cadrul secției de Obstetrică, personal medical și reprezentanți ai Bisericii Penticostale din județ.

Atât la sala de naștere, cât și la salonul de pretravaliu cu patru paturi s-au efectuat lucrări de renovare complete finanțate în totalitate de cultul penticostal din Satu Mare.

Lucrările de renovare în valoare de 12.000 euro au constat în zugrăveli, montare de parchet de pardoseală și de perete, refacerea instalațiilor sanitare, a caloriferelor, a instalației de iluminat, s-au montat aparate de aer condiționat și lămpi. Ambele încăperi au fost utilate cu mobilier, dulapuri, scaune de birou, etajere, noptiere etc.

Toate lucrările au fost efectuate prin mijloace proprii de reprezentanții creștinilor penticostali. „Am venit cu dragoste, am venit cu Dumnezeu” - a spus Ioan Daciu, pastor penticostal, cel care i-a avut alături pe pastorii Constantin Ulici și Gh. Dregan.

La finalul evenimentului, managerul SJU Satu Mare, Marcela Papici, a înmânat reprezentanților Bisericii Penticostale o diplomă și o plachetă după care a dat citire unei scrisori de mulțumire din partea beneficiarului adresată cultului penticostal.

Tags: sala  nasteri  renovare  penticostal  
60893 vizite
Distribuie pe
Claudia Klein
Buna ziua si bun venit la Spotcap Global Financial Services, Numele meu este Claudia Klein, sunt creditor si, de asemenea, consultant financiar. Ofer tot felul de servicii de creditare

Ai mare nevoie de consolidare financiara? Ai nevoie de un imprumut pentru diverse scopuri? daca raspunsul dvs. este da, va voi sfatui sa contactati firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteti un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | si aveti un imprumut in contul dvs. in 24 de ore, deoarece oferim Servicii excelente de imprumut in intreaga lume.

Oferim tot felul de servicii de imprumut (imprumut personal, imprumut de afaceri si multe altele), oferim atat imprumuturi pe termen lung, cat si pe termen scurt si, de asemenea, puteti imprumuta pana la 15 milioane de euro si acordam imprumuturi la o dobanda mica de 3% pe an. Compania mea va va ajuta sa atingeti o varietate de obiective cu o gama larga de produse de imprumut.

Recunosc faptul ca obtinerea unui imprumut legitim a fost intotdeauna o problema uriasa Pentru persoanele care au probleme financiare si au nevoie de solutii pentru aceasta, multor oameni le este atat de dificil sa obtina un imprumut de capital de la bancile locale sau alte institutii financiare din cauza rata mare a dobanzii, garantii insuficiente, raportul datorie/venit, scor scazut de credit sau orice alte motive

Gata cu timpii de asteptare sau vizite stresante la banca. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteti obtine un imprumut si puteti finaliza tranzactiile oricand si oriunde aveti nevoie

Oferim servicii de imprumut de clasa mondiala 24 de ore. Pentru intrebari / intrebari? - Trimite un e-mail catre | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteti un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | & Primiti un raspuns imediat

Familia, prietenii si colegii tai nu trebuie sa stie ca nu dispuneti de numerar, doar scrieti-ne si veti primi un imprumut.

Libertatea ta financiara este in mainile tale!!
2023-07-13 06:43:23
Vanessa Carlos
VREAȚI UN UN IMPRUMUT

Sunteti un barbat sau o femeie de afaceri? Aveti nevoie de fonduri pentru a va incepe propria afacere? Aveti nevoie de imprumut pentru a va rezolva datoriile sau pentru a va plati facturile sau pentru a incepe o afacere frumoasa? Aveti nevoie de fonduri pentru finantarea proiectului dvs.? E-mail: ( Larryellisonfinance@gmail.com ) Oferim servicii garantate de imprumut de orice valoare si in orice parte a lumii pentru persoane fizice, societati, agenti imobiliari si corporatii la rata superioara a dobanzii de 2%. Pentru cerere si mai multe informatii, trimiteti raspunsuri la urmatoarea adresa de e-mail: Larryellisonfinance@gmail.com
2018-07-08 03:33:23
Nela Educatoarea
Felicitari ... un gest frumos, binevenit si exemplar, va rog sa veniti si la Sectia de Obstetica de la Spitalul din Braila ... are nevoie urgenta de renovare
2016-09-03 17:25:20
Iosub Margareta
Foarete frumos din partea bisericii penticostale. Domnu sa-i binecuvinteze
2016-09-01 22:53:13
Nistor Susana
Foarte frumos,daca toti cei care au bani ar contribui la asemenea fapte bune ar fi minunat!
2016-08-31 11:41:26
Daniel
Ma bucur foarte mult pentru aceasta lucrare de slujire a Domnului Isus, pentru Slava ta Doamne!
2016-08-31 09:26:50
Alina Nagy
Foarte frumos , și eu am născut 1o odrasle. Dumnezeu sa va binecuvânteze. 😍😍
2016-08-30 23:27:25
Mariana Hercut
Domnul Isus să i binecuvânteze pe tot PENTICOSTALII !!!!!!
2016-08-30 23:02:27
hatiegan
Un lucru minunat:felicitari!!!
2016-08-30 21:47:24