Locale Altele
Luni, 25 Mai 2020
Luni, 25 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Un Milion de Stele”, acțiune de solidaritate pentru vârstnici
Caritas Satu Mare  - Marti, 4 Octombrie 2016

Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare se alătură pentru a opta oară acțiunii internaționale de solidaritate „Un Milion de Stele”.

Scopul acestei acțiuni este exprimarea și întărirea solidarității pentru persoanele în vârstă.

Organizatorii vă invită vineri, 14 octombrie, de la ora 17.30, pe aleea Corneliu Coposu din Satu Mare, la Monumentul Ostașului Român din Carei, la Baia Mare în centrul vechi sau pe platoul din fața restaurantului Curtea Veche din Sighetu Marmației pentru a aprinde o candelă în semn de solidaritate alături de alte persoane binevoitoare.

Unul din cele mai importante domenii de activitate a Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare este îngrijirea bolnavilor la domiciliu.

În județele Satu Mare și Maramureș funcționează 11 centre Caritas care asigură îngrijire medicală și socială pentru vârstnici din 35 de localități. În fiecare an, Organizația Caritas oferă sprijin și nădejde pentru peste 500 de persoane în vârstă.

Prin participarea la evenimentul de solidaritate „Un Milion de Stele” și prin achiziționarea unei candele la fața locului, sătmărenii sprijină funcționarea centrelor Caritas de îngrijire a persoanelor la domiciliu. 

Tags: un milion de stele  actiune  solidaritatea  caritas  
753 vizite
Distribuie pe