Locale Altele
Sambata, 4 Iulie 2020
Sam, 4 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Work-shop pe temele antreprenoriatului social, la Asociația STEA
Asociația Stea  - Miercuri, 1 Martie 2017

Asociația Stea organizează marți, 7 martie a.c., la sediul de pe Octavian Goga 14, un work-shop de mediatizare a modelelor de bune-practici descoperite în cadrul unei vizite de studiu la Oslo, Norvegia, înperioada 20-24 februarie 2017.

Cele două teme ale work-shopului sunt antreprenoriatul social și dezvoltarea de servicii sociale și de bază la nivelul comunității, modalități de lucru cu grupuri dezavantajate.

La acest eveniment sunt invitați să participe profesioniști și voluntari interesați de domeniile sus-menționate, din cadrul instituțiilor și organizațiilor sătmarene.

Locurile sunt limitate, înscrieri se fac pe adresa deemail asociatiastea@gmail.com ,până luni, 6 martie a.c.

Directorul Asociației Stea, Cristina Bala, împreună cu asistentul social Diana Tarța au avut o portunitatea de a se număra printre reprezentanții organizațiilor finanțate în cadrul Fondului ONG în România, careau fost selectate pentru a participa în perioada 20 – 24 februarie 2017 la două dintre vizitele de studiu organizate de către Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile la Oslo, în Norvegia.

Aceste schimburi de experienţă au fost finanţate prin EEA and Norway Grants. Cristina Bala a făcut parte din grupul celor 15 antreprenori sociali din România care au descoperit perspectiva norvegiană asupra antreprenoriatului social, în timp ce Diana Tarța a participat la vizita de studiu privind dezvoltarea de servicii sociale și de bază la nivelul comunității și modalități de lucru cu grupuri dezavantajate.

 Acestea mărturisec faptul că experiențele au fost deosebit de interesante oferind bogate surse de inspirație prin ideile inovatoare aplicate în Norvegia ca răspuns la provocările din domeniul social.

„Această vizită de studiu a reprezentat o excelentă oportunitate de dezvoltare profesională pentru mine în sectorulant reprenoriatului social, domeniu care reprezintă unul dintre principalele obiective strategice de dezvoltare ale Asociației Stea. A fost o experiență extrem de motivantă ce mi-a permis să descopăr soluții inovatoare la probleme sociale experimentate de către organizațiile și instituțiile vizitate în Norvegia, dar și de către celelalte organizații din România cu a căror reprezentanți am avut privilegiul să particip la această vizită de studiu. Am revenit cu multe informații despre modele de bună practică identificate pe care pregătesc să le transmit colegilor din cadrul organizațiilor și instituțiilor partenere din Satu Mare.” – Cristina Maria Bala.

 

Tags: work shop  asociatia stea  
431 vizite
Distribuie pe