Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fii OM BUN ! Redirecționează 2% din impozitul pe venit către Fundația pentru SMURD!
SMURD Satu Mare  - Marti, 4 Aprilie 2017

Așa cum au anunțat și inimoasele echipe ale SMURD prezente în ultimele zile în mai multe zone ale orașului, așteaptă în continuare donațiile sătmărenilor, reprezentând 2% din impozitul pe venit, pentru susținerea activităților specifice acestui serviciu salvator de oameni.

„Împreuna cu dumneavoastră, în Campania din anul 2015, Fundația pentru SMURD a reușit să adune fondurile necesare continuării acțiunilor de sprijin a intervențiilor SMURD și a personalului din cadrul SMURD.

Fondurile au fost utilizate în cadrul mai multor inițiative, dintre care amintim: dotarea cu echipamente de protecție, sprijinirea efectuării unor misiuni umanitare în cooperare cu Inspectoratul General de Aviație din cadrul M.A.I., dotarea unor inspectorate pentru situații de urgență cu tehnică și echipamente de formare personal și de intervenție. Mai mulți tineri profesioniști din cadrul SMURD au beneficiat de burse de pregătire și participare la manifestări științifice și cursuri.

Din nou avem nevoie de dumneavoastră! Sprijiniți mai departe SMURD în activitatea sa, prin intermediul unor proiecte cum ar fi: amplasarea de platforme de aterizare a elicopterelor în zonele rurale și în orașele fără aeroport, în vederea realizării unor intervenții de urgență și pe timp de noapte, dotarea echipajelor SMURD cu echipamente de comunicații, continuarea înzestrării cu echipamente de protecție precum și deschiderea unui punct SMURD în Delta Dunării, dotat cu mijloace de intervenție acvatice.

Vă mulțumim pentru tot ce ați facut până acum și pentru sprijinul dumneavoastră viitor, prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit” - Dr. Raed ARAFAT, Presedintele Consiliului director, Fundația pentru SMURD.

Formularele necesare direcționării procentului de 2% din impozitul pe venit se găsesc la Administrația Finanțelor Publice sau pot fi descărcate de pe site-ul Fundației pentru SMURD, acolo unde se găsesc și informații suplimentare despre această campanie.

Donațiile sunt așteptate în contul nr. RO 15 RNCB 0188 0848 0804 0001, cod de identificare fiscală 20177660.

Tags: donatie  2%  impozit  venituri  smurd  
11867 vizite
Distribuie pe