Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Inaugurarea clădirii renovate a Centrului Fericitul Scheffler Janos
Episcopia Romano-Catolică Satu Mare  - Joi, 25 Mai 2017

Cu tăierea panglicii, binecuvântarea episcopului, discursuri și prezentarea realizărilor s-a sărbătorit inaugurarea clădirii modernizate a Centrului Fericitul Scheffler János.

Mare atenție s-a acordat și mulți au onorat cu prezența inaugurarea clădirii renovate a Centrului Fericitul Scheffler János, de pe strada Ștefan cel Mare nr. 9. Instituția care joi și-a sărbătorit cinci ani de existență, cu sprijinul fundației daneze THE VELUX FOUNDATIONS și-a putut reînnoi clădirea, în decursul a mai puțin de doi ani. S-a renovat aripa dreaptă a complexului Zarda, sălile fiind schimbate după nevoile centrului de reabilitare și dezvoltare, în mansardă fiind create și săli de conferință, respectiv din subsol se deschide o sală cu piscină, pentru hidroterapie.

Ziua de joi, așadar a dat ocazie strângerilor de mână cu mulțumiri. La ora 11 conducătorii centrului, sponsorii și partenerii au tăiat panglica de la intrare, iar în sala de conferință au prezentat realizările. În discursurile rostite au privit puțin în trecut, dar mult mai mult spre viitor, unul plin de provocări, dar și de speranțe.

Episcopul Eugen Schönberger le-a reamintit tuturor celor prezenți că atât clădirea, cât și Centrul Fericitul Scheffler János aparțin lui Dumnezeu. "Noi privim în viitor cu speranță, avem credință. Am dorit ca Surorile de Caritate Sfântul Vicențiu de Satu Mare să aibă un nou început. Ceea ce vedem aici e a lor, iar surorile aparțin Diecezei Satu Mare, iar în rândul ei, dieceza aparține lui Cristos. Eu cred că bunul Dumnezeu ne-a ajutat în această muncă, așa am primit oameni cu bună intenție și cu dorința de a ajuta. Dar partea noastră din muncă nu o va face altcineva, trebuie să lucrăm în continuare cu inimă și suflet".

În continuare reprezentanții fundației daneze THE VELUX FOUNDATIONS și-au exprimat urările de bine Centrului, superioara provincială a surorilor de caritate Sf. Vicenţiu din Satu Mare, Szabó M. Rita, a mulțumit tuturor pentru ajutor, enumerând sponsorii, iar după acest moment episcopul Eugen Schönberger a sfințit clădirea. 

Tags: inaugurare  centru  scheffler janos  
2706 vizite
Distribuie pe