Locale Altele
Miercuri, 3 Iunie 2020
Mie, 3 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Peste 300 de copii s-au distrat de ziua lor în Insula de Bucurie
Radio Transilvania Satu Mare  - Vineri, 2 Iunie 2017

Bucuria e mai implinită atunci când o împărtășim cu cei dragi și cât de mare poate fi această bucurie când, de 1 iunie s-au adunat peste 300 de Zâmbete în Insula de Bucurie? Imensă, enormă, incontestabilă... A fost o zi minunată în care am desenat din nou multe amintiri frumoase.

Radio Transilvania și Fundația Maria alături de Direcția Județeană de Asistență și Protecția Copilului Satu Mare, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Someș`` Satu Mare și Serviciul Teritorial  al Politiei de Frontiera Satu Mare au organizat, joi, 1 iunie 2017, a doua editie a campaniei ,,Zambete în Insula de Bucurie`` ce a avut loc în incinta Taberelor Scolare din Satu Mare.

Peste 300 de copii apartinand DGASPC Satu Mare au primit in dar, de ziua lor, o super petrecere cu Petrica Muresan, George Negrea, Csabcsi, sportivii de la Royal Dance Club printre care campionii nationali Oana Bumba si Ciprian Marita si copii de la Scoala Gimnaziala ,,Avram Iancu``.

Au avut loc si demonstratii ale partenerilor jandarmi, pompieri și politiști de frontieră. Programul a continuat cu concursuri, karaoke și discotecă în aer liber. Concursul ,,Miss Insula de Bucurie``a fost unul dintre cele mai disputate momente, susținatorii disputandu-si cu mult entuziasm, impunerea concurentelor preferate. Atmosfera de picnic a fost competata cu pizza si zeci de kg. de tort.

Organizatorii mulțumesc sponsorilor: S.C. APASERV S.A, GALANT LEASING, Cabinet de Avocatura ,,Cosma&Horotan, DERSIDAN, DANI DEZMEMBRARI, CONTEX BUSINESS, AUTO REFLEX, I.I.MIHAELA JUCAN, BRUTARIA DANIEL, W&J, Grupa Mare ,,Buna Dimineata`` de la GPP ,,Dumbrava Minunata`` si angajati ai Oficiului de Cadastru.

Tags: zambete  insula de bucurie  editia a doua  
817 vizite
Distribuie pe