Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmărenii sunt dublu stresați față de anul trecut
Dynamic HR  - Luni, 18 Septembrie 2017

In doar 11 luni, numarul cautarilor pe Google referitoare la stres efectuate de locuitorii din Satu Mare a crescut de doua ori, arata o cercetare realizata de Dynamic HR, o companie cu activitati in domeniul resurselor umane.

Datele surprinzatoare colectate cu ajutorul motorului de cautare Google i-au determinat pe reprezentantii Dynamic HR sa vada in ce masura nivelul de trai al locuitorilor din Satu Mare a influentat in vreun fel cresterea exploziva a numarului cautarilor referitoare la stres.

Compania a pornit analiza de la premisa ca angajatii care castiga mai putin si au joburi mai nesigure sunt mai stresati fata de cei cu salarii mari si locuri de munca stabile.

Demersul Dynamic HR s-a bazat pe mai multe date: castigul salarial mediu net lunar (conform Institutului National de Statistica), rata somajului (potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca) si numarul cautarilor inregistrate de Google pentru circa 20 de cuvinte cheie relevante referitoare la stres.

Astfel, castigul salarial mediu net al locuitorilor din Satu Mare a crescut cu aproape 25% in cele 11 luni analizate, de la 1.565 de lei in iulie 2016, la 1.933 de lei, in mai 2017.

In paralel cu avansul castigurilor, a reiesit ca rata somajului din judetul Satu Mare a inregistrat o scadere, de la 3,88% in iulie 2016, la 3,48%, in mai 2017.

Pe de alta parte, datele Google arata ca, in iulie 2016, locuitorii din Satu Mare au efectuat 200 cautari referitoare la stres, iar in mai 2017 s-au inregistrat 430 de cautari.

 „Noua noastra cercetare, care a incercat, practic, sa continue studiul Stres National, efectuat in prima jumatate din 2017, a evidentiat ca nu exista nicio legatura directa intre stres si evolutia salariilor romanilor, dinamica somajului si volumul de cautari pe Google referitoare la stres. Desi studiul Stres National a scos in evidenta ca 99,7% dintre angajatii din Romania sunt stresati, este evident, conform ultimelor date, ca nu suntem mai mult sau mai putin stresati daca avem un loc de munca stabil si un salariu cu mult peste medie. Se pare ca manifestarile fizice, emotionale si sociale conteaza mai mult cand vine vorba de factorii care ne perturba starea de echilibru. Vom continua sa analizam efectele stresului asupra vietilor romanilor, din diverse perspective, avand in vedere misiunea noastra de a incuraja oamenii sa descopere un echilibru intre viata personala si cea profesionala” - declara Simona Nicolaescu, business owner Dynamic HR

Tags: stres  studiu  satmareni  
66336 vizite
Distribuie pe
Claudia Klein
Buna ziua si bun venit la Spotcap Global Financial Services, Numele meu este Claudia Klein, sunt creditor si, de asemenea, consultant financiar. Ofer tot felul de servicii de creditare

Ai mare nevoie de consolidare financiara? Ai nevoie de un imprumut pentru diverse scopuri? daca raspunsul dvs. este da, va voi sfatui sa contactati firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteti un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | si aveti un imprumut in contul dvs. in 24 de ore, deoarece oferim Servicii excelente de imprumut in intreaga lume.

Oferim tot felul de servicii de imprumut (imprumut personal, imprumut de afaceri si multe altele), oferim atat imprumuturi pe termen lung, cat si pe termen scurt si, de asemenea, puteti imprumuta pana la 15 milioane de euro si acordam imprumuturi la o dobanda mica de 3% pe an. Compania mea va va ajuta sa atingeti o varietate de obiective cu o gama larga de produse de imprumut.

Recunosc faptul ca obtinerea unui imprumut legitim a fost intotdeauna o problema uriasa Pentru persoanele care au probleme financiare si au nevoie de solutii pentru aceasta, multor oameni le este atat de dificil sa obtina un imprumut de capital de la bancile locale sau alte institutii financiare din cauza rata mare a dobanzii, garantii insuficiente, raportul datorie/venit, scor scazut de credit sau orice alte motive

Gata cu timpii de asteptare sau vizite stresante la banca. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteti obtine un imprumut si puteti finaliza tranzactiile oricand si oriunde aveti nevoie

Oferim servicii de imprumut de clasa mondiala 24 de ore. Pentru intrebari / intrebari? - Trimite un e-mail catre | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteti un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | & Primiti un raspuns imediat

Familia, prietenii si colegii tai nu trebuie sa stie ca nu dispuneti de numerar, doar scrieti-ne si veti primi un imprumut.

Libertatea ta financiara este in mainile tale!!
2023-07-13 06:43:45